Prof. Dr.-Ing. Joachim Böcker Bildinformationen anzeigen

Prof. Dr.-Ing. Joachim Böcker

Searching: Student assistant (f/m/d) or Research assistant (f/m/d) with Bachelor's degree

Student assistant (f/m/d) or Research assistant (f/m/d) with Bachelor's degree (SHK or WHB depending on personal qualification)

In the Faculty of Electrical Engineering, Computer Science and Mathematics at the Department of Power Electronics and Electrical Drives (LEA) Engineering a position as
in the scope of 9.5 up to 19 hours per week is open. Smaller work quotas are also possible by arrangement, e.g. to stay within marginal employment requirements. This is an employment initially limited to 6 months - an extension is presumed possible and desired.