Two international Students at work Foto: Alepker Imanov Show image information

Two international Students at work Foto: Alepker Imanov

New Priority Program “Electronic-Photonic Integrated Systems for Ultrafast Signal Processing“

„The Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG) will establish a new Priority Program “Electronic-Photonic Integrated Systems for Ultrafast Signal Processing“ which will start in 2018.

The initiative will be coordinated by Prof. Dr.-Ing. J. Christoph Scheytt from Heinz Nixdorf Institute and CeOPP. It aims to disrupt the fundamental speed limits of conventional electronic signal processing by nanophotonic/nanoelectronic technology and electronic-photonic system and circuit design. It is one of 17 newly installed Priority Programs in Germany.”

The University for the Information Society